«Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

45

Ο Στέφανος Γουναρίδης μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα tου Αγροτικού Αστέρα, τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις, τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του και το συναγωνισμό που υπάρχει στις προπονήσεις.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε καταφέρει να δεθούμε μεταξύ μας. Είμαστε μια νέα ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας κι αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει. Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλοι μας προβληματιζόμαστε για την καθυστέρηση αυτή. Από την άλλη όμως μπορεί να βγει και σε καλό καθώς υπάρχει περισσότερος χρόνος για να δεθούν κυρίως οι καινούριες ομάδες. Προέχει όμως να περάσουμε από τα φιλικά στα επίσημα παιχνίδια. Αυτά περιμένει ο κόσμος που περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος για να βρίσκεται κοντά μας και να μας βοηθήσει».

Όσο για το συναγωνισμό που υπάρχει στις προπονήσεις σχολίασε: «Υπάρχει συναγωνισμός στη θέση μου, κι αυτό είναι καλό για έναν τερματοφύλακα διότι καθημερινά βελτιώνεται για να είναι έτοιμος όταν ο προπονητής τον επιλέξει να μπει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».