«Κάποιοι θα βρεθούν στη φυλακή…»

Τα ωραία συνεχίζονται στον Άρη. Λίγη ώρα αφού κατέθεσε την πρότασή του για να αναλάβει ξανά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γιώργος Γαλανός σε δηλώσεις του απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Δύο ανθρώπους δεν πλήρωσα μόνο, μία ταβέρνα και ένα ξενοδοχείο για συγκεκριμένους λόγους. Μία ταβέρνα της οποίας η απόδειξη ήταν 280 ευρώ και λόγω κάποιας παρεξήγησης με τον ιδιοκτήτη δεν τα πλήρωσα και ένα ξενοδοχείο που ήταν 1800 ευρώ για διαμονή των Σανιά και Ν’ Λουντούλου με διαταγή Καλαϊτζίδη».

Για επιταγή 15000 ευρώ και ενικοίαση σουίτας στο γήπεδο του Άρη: «Η επιταγή προπληρώθηκε στον άνθρωπο που έκανε τη συναλλαγή. Την επιταγή δεν την εισέπραξα εγώ. Η επιταγή έφυγε τις ημέρες που ήμουν στη διοίκηση σε πίστωση προμηθεύτη».

«Ο Γαλανός έμαθε στη ζωή του να κινείται μόνος του και με τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου κάποιοι θα βρεθούν στη φυλακή» τόνισε ο Γιώργος Γαλανός σε ερώτηση για το αν κινηθεί νομικά εναντίον του Ερασιτέχνη Άρη.

«Έδωσα 45.000 για την εκκαθάριση, 23.000 στον κύριο Κλεόπα, τον οποίο έχουν στο συμβούλιο και τον εκμεταλεύονται. Δεν φαίνονται πουθενά αυτά. Όταν ο κύριος Οικονόμου έλεγε ότι χρωστάω και όταν του το ανέφερα στο τελευταίο παιχνίδι τα γύριζε, εγώ από εκεί και πέρα τι να πω…»