Κάτσε:«Δεν έχουμε τύχη και μας λείπει το γκολ»

19

Στην έλλειψη του γκολ στάθηκε ο Έργκους Κάτσε, με δηλώσεις του αμέσως μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα (0-0).

Αναλυτικά: «Αυτό που μας πειράζει περισσότερο είναι ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε, και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που είχαμε την κατοχή και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας, και μας λείπει το γκολ.

Τι φταίει για την φετινή πορεία: Αν δούμε τα προηγούμενα παιχνίδια, όπως με την Κράσνονταρ ήμασταν καλοί, με την Ντόρτμουντ ισοφαριστήκαμε στο τέλος, σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι το ζήτημα ότι μας λείπει ο παίκτης που σκοράρει. Μας λείπει η τύχη.

Για το θέμα με τις μπαλαρίνες: Ο προπονητής ήταν νευριασμένος. Ήταν  λογικό ήταν να αντιδράσει έτσι. Φταίμε κι εμείς που δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.

Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ: Είναι άσχημο που δεν θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν περάσαμε, πλέον συγκεντρωνόμαστε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος για το θέμα της πίεσης: Υπάρχει πίεση, με το πρόβλημα να είναι ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό.