Κίνδυνος αφανισμού για Ηρακλή

654

Την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία να δηλώσει ο Ηρακλής συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και με τα σημερινά δεδομένα, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Ο Ηρακλής δεν έχει παίκτες, δεν έχει τίποτα, τα γραφεία είναι κλειστά γιατί έχει κοπεί το ρεύμα και το τηλέφωνο, υπάλληλοι δεν υπάρχουν. Ο Παπαθανάσης έχει αφήσει πραγματικά καμένη γη.

Το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί ο Ηρακλής στη Γ’ Εθνική είναι υπαρκτό, ωστόσο κι εκεί δεν είναι και τόσο απλό να παίξει. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην μπορέσει να παίξει ούτε εκεί και να μείνει στον αέρα…

Στην Γ’ Εθνική, η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει ως τις 14/8 και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 17/9.

Εκεί υπεύθυνο είναι το Ερασιτεχνικό σωματείο, στον Ηρακλή η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη και συν τοις άλλοις, και η Γ’ Εθνική θέλει χρήματα.

Αν ο Παπαθανασάκης δεν δηλώσει συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες για τη Γ’ Εθνική γιατί κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Υπάρχουν ακόμη και διαδικαστικά ζητήματα, για να παίξει μια ομάδα στη Γ’ Εθνική, που χρειάζονται χρήματα και άνθρωποι να τα τρέξουν.

Αν υπάρξει αδράνεια, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο να μην μπορεί να παίξει πουθενά ή να αναγκαστεί να παίξει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τα πράγματα, δυστυχώς για τους κυανόλευκους, είναι πολύ σοβαρά…