Κίνδυνος για Α.Ο. Καρδίας

Με αφαίρεση βαθμών αλλά και πρόστιμο για την αποχώρηση του, από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο ΑΟ Καρδίας.

Η ομάδα της Θέρμης η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, λίγο πριν από την σέντρα του σύμφωνα με τον ΚΑΠ, απειλείται με αφαίρεση δύο βαθμών αλλά και με πρόστιμο.

Από την πλευρά του ο ΑΟ Καρδίας θα επικαλεστεί την έκθεση της αστυνομίας, προκειμένου να αποφύγει τις όποιες κυρώσεις, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον αθλητικό δικαστή.

Όσα αναφέρει ο ΚΑΠ:

«Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια των αγώνων και χρηματική ποινή πεντακόσια (500) ευρώ για κάθε αγώνα για τα τοπικά πρωταθλήματα και δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για τα πανελλήνια ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αφαιρούνται επίσης δύο (2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου για κάθε αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάζεται κανονικά, παραιτείται ή δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Η αφαίρεση των δύο (2) βαθμών ισχύει για μέχρι τρεις (3) αγώνες σε κάθε πρωτάθλημα».