Κίνηση αναβολής των εκλογών της ΕΠΟ!

181

Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση πριν από λίγο ο Βίκτωρας Μητρόπουλος αποκάλυψε πως κατέθεσε αίτηση για την αναβολή των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ. 

Αυτό γιατί, όπως ανέφερε στο «Αθλητικό Metropolis» έχουν γίνει παρατυπίες ενόψει εκλογών και η πλευρά που θα χάσει μετά από αυτές θα μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί.

Έτσι κατέθεσε αίτημα αναβολής στο διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και παράλληλα πρότεινε προσωρινή διοίκηση που θα αποτελείτε από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο Μίμης Δομάζος και ο Νίκος Μαχλάς, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε μια αίτηση από μένα, η οποία υποστηρίζει ότι η διαδικασία που ακολουθεί η ΕΠΟ για τις εκλογές είναι παράνομη. Σύμφωνα με τον νόμο Ορφανού, στις εκλογές δεν ψηφίζουν οι ενώσεις με τρεις ψήφους η καθεμιά, αλλά ένα σώμα εκλεκτόρων. Είναι μια παρανομία όλη αυτή η διαδικασία και όποια παράταξη έχανε τις εκλογές θα είχε κάθε δικαίωμα να ακυρώσει τη διαδικασία».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Πρότεινα κάποια πρόσωπα εκλεκτά στελέχη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, τα οποία αν το δεχθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο θα στελεχώσουν μια προσωρινή διοίκηση που θα επαναφέρει τη νομιμότητα στην ΕΠΟ. Με τις νέες δικογραφίες που θα έρθουν, δεν θα μείνει ούτε κλητήρας στην ΕΠΟ που δεν θα εμπλέκεται σε δίκη».

Για τους ανθρώπους που προτείνει να στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ: «Από τα 30 ονόματα που προτάθηκαν, υπάρχουν 7-8 βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Οι Καμάρας, Δομάζος, Σκαρτάδος, Τουτζιάρης, Βαλαώρας, Μαχλάς, παίκτες που άφησαν τη σφραγίδα τους και έμπειροι διοικητικοί παράγοντες. Θα ανακοινωθούν σύντομα».