Καγιούλης: «Δεν είμαι συνεργάτης κανενός, είμαι αυτόνομος»

Ο επικεφαλής του Ηρακλή Νίκος Καγιούλης παραθέτει συνέντευξη Τύπου, που είναι σε εξέλιξη, για όλα τα θέματα του Ηρακλή. Αυτό που ξεκαθαρίζει μέχρι τώρα είναι πως δεν σχετίζεται με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και πως έχει αναλάβει και τη διοίκηση της ομάδας.

«Εκτός από το μπάτζετ έχω αναλάβει και τη διοίκηση του Ηρακλή. Δεν είμαι συνεργάτης κανενός, είμαι αυτόνομος. Ο Παπαθανασάκης θέλει να αποχωρήσει. Κάνετε λάθος αν με βλέπετε σαν υπάλληλό του. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ μας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον Μοντεκάλβο σε κάτι που δεν είναι σοβαρό, αν ήμουν μπροστά στις συζητήσεις ή όχι. Δεν θα μπω σε αναλυτικά νούμερα για το χρέος του Ηρακλή. Είναι αρκετά τα ανοίγματα, αλλά είναι διαχειρίσιμα, όχι όπως ακούγονται προς τα έξω. Το ποσό του Βέλλιου πήγε ολόκληρο στην εφορία. Αυτό ήταν δική μου θέληση και έτσι έγινε. Όσον αφορά τις πληρωμές παικτών έχουμε κάνει αρκετά βήματα. Είναι πληρωμένοι μέχρι και τέλος Αυγούστου εκτός από τη δόση συμβολαίου. Εχουν πληρωθεί όλα τα υπόλοιπα όπως και το προσωπικό. Θέλουμε να έρθουν όλοι στο ίδιο επίπεδο. Πρέπει για να λειτουργήσουμε όλοι να είναι πληρωμένοι. Εχουν πληρωθεί μισθοί ενοίκια μέχρι τον Αύγουστο εκτός της δόσης συμβολαίου του μήνα Αυγούστου. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις».

Ο Νίκος Καγιούλης είπε ακόμη: «Ο Κασδοβασίλης είναι προσωπική μου επιλογή. Εγώ τον έβαλα σε αυτή τη θέση. Για μένα για να είναι κάποιος ανεπιθύμητος πρέπει πρώτα να δείξει τι μπορεί να κάνει. Σκέφτομαι να προσθέσω κι άλλα μέλη στην ΠΑΕ. Υπάρχουν μόλις δύο μάνατζερ στην ΠΑΕ. Εγώ και ο κ. Μπουγιουκλής. Κανείς άλλος. Το μέγεθος των παικτών που εκπροσωπούμε δεν μπορούν να μας φέρουν σε δίλλημμα αν θα έρθουμε στον Ηρακλή. Δεν μπερδεύουμε τις δύο δουλειές. Ο κ. Κωστάκης μπήκε στο συμβούλιο γιατί είχαν αποχωρήσει κάποιοι άλλοι. Επρεπε να υπάρχουν τρία μέλη αναγκαστικά».

Για τους Νικολαίδη, Πρέσα και Μπέκα, είπε: «Τον Πρέσα τον έφερα στην ομάδα. Πληρώνεται από την εταιρεία μου και είναι στην Ισπανία. Δουλεύει για τον Ηρακλή και μη ξεχνάτε πως για να έρθει ένας άνθρωπος να δουλέψει στον Ηρακλή πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Όταν π.χ. είναι στο γραφείο του και έχει παρεμβολές, πεσίματα, απειλές δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ετσι αποφάσισα να τον προστατέψω. Θα επιστρέψει όταν κρίνω πως υπάρχουν οι συνθήκες. Ο Μπέκας είναι συνεργάτης και φίλος μου. Με έφερε σε επαφή με τον Παπαθανασάκη. Εχει βοηθήσει πολύ, άσχετα το τι γνώμη έχει ο καθένας γι’ αυτόν, άσχετα με το τι έχει κάνει στη δουλειά του. Πληρώνεται από μένα και κάνει πράγματα οικειοθελώς και συνεχίζει να με βοηθάει άσχετα με το αν είναι επίσημα ή ανεπίσημα στον Ηρακλή. Ο Νικολαϊδης είναι προσωπική μου επιλογή και έχω προσπαθήσει να τον μεταπείσω να μείνει. Εχω άψογη συνεργασία μαζί του και έχουμε φέρει αποτελέσματα που αν δεν τον είχα μαζί μου δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ξέχωρα από τα λάθη του καθένα αξιολογώ αυτό που κάνει από τη μέρα που συνεργαστήκαμε. Αν δεν είχα τον Νικολαίδη και εννοώ πως χωρίς να έχει πάρει ευρώ δεν θα είχα εκπληρώσει πολλά θέματα όπως με το Καυτανζόγλειο, τις ενημερότητες και πολλά άλλα θέματα που μας βοήθησαν να κάνουμε μικρά βηματάκια να πάμε παρακάτω. Τον έχω παρακαλέσει να επιστρέψει επίσημα στον Ηρακλή. Την απόφαση θα λάβει ο ίδιος. Εγώ θα χαρώ πολύ να το κάνει. Μου έχει αποδείξει πως είναι ικανός».