Καζναφέρης: «Να κερδίζει η ομάδα»

59

Ο Κώστας Καζναφέρης ήταν ο δέυτερος παίκτης του Άρη που τοποθετήθηκε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος στο «Δασυγένειο».

Αναλυτικά:

Για τον στόχο του Άρη στον δεύτερο γύρο: «Μόνο νίκες. Δεν έχει αλλάξει ο στόχος. Να βγει μαθηματικά η ομάδα στην πρώτη κατηγορία το συντομότερο δυνατόν».

Για το αν τους απασχολεί τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν: «Όταν εξασφαλίσει η ομάδα την άνοδό της στη Φούτμπολ Λιγκ, θα υπάρχει ο χρόνος τόσο για τη διοίκηση όσο και για τον προπονητή να ξεκινήσουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά»

Για το αν ο Αρης παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στον δεύτερο γύρο: «Η ομάδα έχει να δώσει πολλά ακόμα, αλλά πρωτεύει ο στόχος»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από ως τώρα παρουσία του: «Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα»

Για το πώς αισθάνεται να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ΄Εθνικής: «Όταν έχεις αυτούς τους συμπαίκτες και παίζεις σε αυτό το γήπεδο, δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο. Οταν παίζουμε εκτός έδρας, τα γήπεδα μας το υπενθυμίζουν, αλλά το προσπερνάμε. Παίζεις για τον Άρη, δεν έρχεσαι για να παίξεις σε μία ομάδα Γ΄Εθνικής».

Για το αν τους λείπει ένα γεμάτο «Βικελίδης»: «Και σε ποιον δεν λείπει το γεμάτο Χαριλάου; Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, δεν μας ικανοποιεί η εικόνα μέχρι στιγμής. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με τις εμφανίσεις μας για να επιστρέψει μαζικά».