Καθιστική διαμαρτυρία στην Λάρισα ! (vid)

Λάρισα και Αχαρναϊκός, θέλησαν να εκφράσουν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, την διαμαρτυρία τους για την συμπεριφορά, τόσο της Ε.Ε, όσο και της Τουρκίας, προς τους πρόσφυγες από τη Συρία.

Έτσι με το σφύριγμα της έναρξης της αναμέτρησης (που βρίσκεται σε εξέλιξη για το πρωτάθλημα της Football League), με πρωτοβουλία των γηπεδούχων, με την οποία συμφώνησαν και οι παίκτες του Αχαρναϊκού, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάθισαν στον αγωνιστικό χώρο για δύο λεπτά, διαμαρτυρόμενοι, με αυτόν τον τρόπο, για τους εκατοντάδες ανθρώπους, ανάμεσα τους και πλήθος παιδιών, που χάνουν την ζωή τους στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, υπό την εγκληματική αδιαφορία, τόσο της Τουρκίας, όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«H διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα τηρήσουμε 2 λεπτών σιγή αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ-Αχαρναϊκός στη μνήμη των εκατοντάδων παιδιών που χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους από τη στυγερή αδιαφορία της Ε.Ε. και της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτά τα δύο λεπτά θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία προσπαθώντας με αυτή την κίνησή τους να κινητοποιήσουν όλους όσοι δήθεν ευαισθητοποιούνται γι’ αυτό το στυγερό έγκλημα το οποίο διαπράττεται στο Αιγαίο».