«Καθοδηγούμενος ο Μητρόπουλος, δεν ξέρω τον Θωμά»

59

Ο Βαγγέλης Γραμμένος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τονίζοντας πως θεωρεί ότι ο Βίκτορας Μητρόπουλος, καθοδηγήθηκε από άλλους, ενώ επανέλαβε πως δεν έχει καμία επαφή με τον Θωμά Μητρόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ στον Arena FM:

«Δυστυχώς για τους γνωστούς λόγους δεν θα γίνουν τα πράγματα στον χρόνο, που έπρεπε, αλλά θεώρησα σωστό ότι η παράταξή μας έπρεπε να συγκεντρωθεί χθες να ανταλλάξει τις απόψεις της και με δεδομένες τις καινούριες εξελίξεις να καταλήξουμε στις επόμενες κινήσεις μας. Ηταν 32 ενώσεις. Η δύναμη της παράταξής μας είναι αδιαμφισβήτη. Το λέγαμε και κάποιοι δεν το πίστευαν. Σήμερα στη γενική συνέλευση θα αποδεικνύοταν ότι είμαστε η μεγαλύτερη δύναμη».

Για τον Τζώρτζογλου και την ΕΠΣ Ηρακλείου: «Ο Νίκος είναι φίλος πολλά χρόνια. Αντάλλασουμε απόψεις και μιλάμε σχεδόν καθημερινά. Χθες δεν ήταν συνάντηση, ήρθε όμως ο εκπρόσωπος, ο οποίος υπέγραψε κι ένα λιτό κείμενο με τις θέσεις μας μετά τις εξελίξεις. Εχει τις δικές του απόψεις, μη τις απορρίπτουμε. Ότι είναι από δω και από εκεί. Κάπου διαφωνούμε, κάπου συμφωνούμε, δεν είναι λογική αυτά που γράφτηκαν για το Νίκο. Εχει μια σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο».

Για τον αν έχει επαφές Θωμά Μητρόπουλο: «Ούτε τον είδα, ούτε τον συνάντησα, ουτε θα τον συναντήσω. Δεν έχω σχέσεις με τους αδελφούς Μητρόπουλους. Με κανέναν. Εμείς είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με την πολύτιμη συμμετοχή παλαιών παραγόντων. Πάμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάμε εκεί για την εξουσία ή για τα δικά μας θέλω και όλες αυτές οι ανόητες πρακτικές που ορισμένοι επιβάλλουν στην ομοσπονδία».

Για τον αν γνωρίζει μήπως ο Θωμάς Μητρόπουλος βοηθά την αντιπολίτευση: «Δεν κάνει αγώνα και δεν προσφέρει βοήθεια ο Θωμάς Μητρόπουλος. Αυτό τον έλεγχο τον έχω σε απόλυτο βαθμό. Ξέρω τι συναντήσεις γίνονται. Μπορεί να μην είμαι εκεί αλλά έχω απόλυτη γνώση του τι γίνεται».

Για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου: «Απίστευτα πράγματα για τα δικαστικά χρονικά. Βγαίνει μία αίτηση από τον Μητρόπουλο και την Κηφισιά για να αντιδικήσει με την ΕΠΟ. Και ξαφνικά στο ακροατήριο συμπράτουν, μοιράζονται τη διοίκηση και σταματούν την πορεία τη δική μας προς τη νίκη. Δεν μπορεί να πηγαίνεις να αντικρούσεις μία αίτηση και ξαφνικά να λες ότι έχει δίκιο. Να μας πει η πλευρά της ομοσπονδίας από ποιον πήρε εντολή να δεχθεί την αίτηση του Μητρόπουλου».

Για τον Βίκτορα Μητρόπουλο: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι καθοδηγήθηκε ο Μητρόπουλος. Φαίνεται εκ του αποτελέσματος, αφού η ΕΠΟ συνέπραξε. Πήγαμε να μαλώσουμε και βγήκαμε αγκαλιά δηλαδή;»

Για την παρέμβαση της FIFA: «Δεν θα ορίσει σήμερα η FIFA διοίκηση. Από Δευτέρα εξελίξεις. Εχουν παγώσει όλα αυτά με παρέμβαση FIFA που δεν αποδέχεται την απόφαση του διοικητικού και γι αυτό έρχεται να διορίσει προσωρινή διοίκηση. Το ζήτημα είναι γιατί έγινε τώρα. Τρεις μέρες πριν την γενική συνέλευση; Πριν από τρεις μήνες γινόταν χαμός. Γιατί δεν έγινε τότε; Θα την υιοθετούσα κι εγώ».

Για το αν θα είναι στην διοικούσα επιτροπή που θα ορίσε η FIFA: «Προφανώς θα συμμετάσχουμε κι εμείς αφού αντιπροσωπεύομαι το 60% των Ενώσεων. Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα τι διάρκεια θα έχει».