Και ο… Καραπαπάς για Μπορμπαλάν!

108

Την αντίδραση και του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ… Ολυμπιακός έφερε ο ορισμός του Νταβίδ Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σε σχετική ανάρτηση κάνει την… γνωστή πλέον επίθεση στην ΕΠΟ, αναφέροντας: 

Το Πρωτάθλημα “εξυγιάνθηκε”, “εξομαλύνθηκε” και… όλα καλά αφού το έχασε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ένα Πρωτάθλημα στο οποίο ακόμα και ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν έπαιρνε ότι έλεγαν οι κανονισμοί μέσα στο γήπεδο θα το κατακτούσε (όπως σωστά δήλωσε ο Σίλβιο Προτό) με δέκα βαθμούς διαφορά .
Ένα Πρωτάθλημα στο οποίο τα ντέρμπι κρίθηκαν με σκανδαλώδη σφυρίγματα εναντίον μας και σκανδαλώδη εύνοια υπερ των άλλων διεκδικητών.
Φωνάζαμε για τους διαιτητές, κάναμε λόγο για ξένους διαιτητές και κώφευαν.
Φωναζαμε για το ΣΤΗΣΙΜΟ εναντίον μας και όλοι κώφευαν.
Ο “δικός τους” Γραμμένος, ο Περέιρα, η “δική τους” ΚΕΔ, ο Βασιλειάδης που πανηγυρίζει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ευρωπαικών Βραχονησίδων μπάσκετ, που κατέκτησε, αλλά στους ευρωπαικούς τελικούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν εμφανίζεται. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κώφευαν. Και τώρα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ σε ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΡΙΠΤΙΖ μας δικαιώνουν ορίζοντας ξένο διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου.
Ευχαριστούμε πραγματικά που καταφέρατε να αποδείξετε με μια κίνηση πόσο δίκιο είχαμε για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών.

ΥΓ.: Γιατί δεν παίρνουν τον Κοντονή που έχει εμπειρία σε ορισμούς διαιτητών σε τελικούς να τους πεί μια γνώμη;