“Και την Νικολούλη να έβαζα, τον Καλαϊτζίδη δεν τον έβρισκα”

46

Για τα χρέη του Απόλλωνα Πόντου αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει τον Καλαϊτζίδη, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Μιχάλης Φωτιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα χρέη και μέχρι ποιο ποσό φτάνουν: «Η ΔΕΗ δεν έχει πληρωθεί παρά ένα μικρό ποσό. Μετοχές δεν έχουμε πάρει παρά 10% και τα ποσοστά από τις εισπράξεις του γηπέδου. Δεν υπάρχει πληρωμή από την αρχή στον Ερασιτέχνη. Έχουμε αποφασίσει η νέα διοίκηση, με αφορμή τη σημερινή ΠΑΕ να μη τα θεωρεί όλα δεδομένα, να μπαίνει στο γήπεδο να χρησιμοποιεό όλες τις εγκαταστάσεις και να μην υπάρχει καμία συνεργασία. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια, δεν αναφερόμαστε στον κύριο Καλαϊτζίδη».

 

Το γεγονός ότι δεν θέλουν τον Καλαϊτζίδη: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ομάδα. Εμείς θέλουμε να τα πάμε καλά αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ακόμα και αν υπήρχε, θα τα διεκδικούσαμε γιατί δε γίνεται κάθε φορά αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν όλα σε μία σειρά. Ακόμα και άλλος πρόεδρος αν έρθει, πάλι το ίδιο θα κάνουμε. Δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι τώρα και τα πάντα είναι απλήρωτα. Δε γίνεται να επιβαρύνεται συνέχεια ο Ερασιτέχνης για τη χρήση της ΠΑΕ. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία γιατί έτσι δε γίνεται.

 

Η ζημιά είναι πάνω από 70 χιλιάδες. Προσωπικά, θέλω όλοι αν καταλάβουν ότι το αλισβερίσι που γινόταν, έχει τελειώσει. Να ξέρουν οι Απολλωνιστές ότι θα προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε το σύλλογο και να μειώσουμε τα χρέη. Όταν υπάρχει 400 χιλιάδες χρέος στο νερό, δε γίνεται πια να διαιωνίζονται αυτές οι καταστάσεις. Πληρώνει εδώ και καιρό ο Ερασιτέχνης αλλά αυτό έχει να κάνει με τις προσαυξήσεις και πρέπει να γίνει ρύθμιση των χρεών».

 

Το αν μίλησε προσωπικά για τις οφειλές με τον κύριο Καλαϊτζίδη πριν φτάσει στη διαδικασία του εξώδικου: «Προσπάθησα αλλά δε μπόρεσα να τον βρω. Δε θέλει να μιλήσει. Ούτε τη Νικολούλη να έβαζα στο «Φως στο Τούνελ» πάλι δε θα τον έβρισκα».