Και τώρα τρέχουν στη Δράμα…

18

Ο Στέλιος Ζημηλιάγκος κατάφερε να βρει… άκρη με τον Θανάση Σάμιο, ο τελευταίος του έδωσε το χρίσμα να τρέξει τη Δόξα, και πλέον στη Δράμα όλοι τρέχουν να προλάβουν για να φτιάξουν ομάδα.

«Στηρίζω το νέο εγχείρημα στην ΠΑΕ Δόξα με τον νέο πρόεδρο Στέλιο Ζημηλιάγκο. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με τον νεαρό επιχειρηματία στην κεφαλή της ΠΑΕ. Εγώ του έδωσα την συγκατάθεσή μου. Στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα. Η πρόθεσή μου είναι να αποτραβηχτώ από την ομάδα εφόσον όλα πάνε καλά. Από εκεί και μετά θα δρομολογηθεί και το θέμα των μετοχών. Να μην ξεχνάμε ότι και εγώ όταν ήρθα στην Δόξα έκανα έξι μήνες για να πάρω τις μετοχές στην ιδιοκτησία μου», ήταν η δήλωση που έκανε ο Σάμιος στο sportdrama και πλέον η σκυτάλη περνά στον Ζημηλιάγκο.

Ο τελευταίος φέρεται διατεθειμένος να κρατήσει τον Γιώργο Κουδούνη στην τεχνική ηγεσία και ζήτησε αλλά από τα μέλη της προσωρινής διοίκησης να παραμείνουν στις θέσεις τους, αν και αυτό είναι δύσκολο, καθώς ο Περσίδης ήδη παραιτήθηκε, ενώ ο Δαϊλάκης σκοπεύει να κάνει το ίδιο, αφού η αποστολή τους ήταν να ξεμπλέξει η Δόξα από τον Σάμιο και να βρεθεί διάδοχ κατάσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Δόξα θα παίξει κανονικά στη Β΄Εθνική κι αυτές τις μέρες ο Ζημηλιάγκος θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το πως θα πορευτεί η ομάδα.