Και τώρα τρέχουν…

60

Το θέμα του προπονητή είναι ένα απ΄ αυτά που καίνε τον Άρη αυτή την εποχή (το μείζον, είναι το οικονομικό) και σήμερα θα έχουν συνάντηση στην Αθήνα Καρυπίδης και Μυροφορίδης, με την ελπίδα ότι θα βρουν μια λύση.

Μετά την άρνηση του Νίκου Παπαδόπουλου, που προτίμησε να μείνει στον ΟΦΗ και τη δημόσια τοποθέτηση του Σάββα Παντελίδη ότι δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει στον Άρη, οι κίτρινοι βλέπουν τις επιλογές τους να έχουν περιοριστεί.

Βασικός υποψήφιος αυτή τη στιγμή, φέρεται να είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον οποίο ο Καρυπίδης συνεργάστηκε στη Βέροια. Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση για τη λύση της συνεργασίας με τον Κωστένογλου, ο οποίος φαίνεται ότι ίσως αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή, στην περίπτωση, που δεν βρεθεί προπονητής.

Οι φήμες ότι η αναζήτηση προπονητή δυσκολεύει πολύ λόγω του οικονομικού κι ο Παπαδόπουλος δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη λόγω προκαταβολής, διαψεύδονται από τους κίτρινους. Σε ότι αφορά, μάλιστα, τον Παπαδόπουλο, λέγεται ότι απλά προτίμησε τη σιγουριά του ΟΦΗ και το τριετές συμβόλαιο.