Καλά, δεν φταίει η διαιτησία;

667

Βγήκε από τα ρούχα του ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» * Σε ρόλο πυροσβεστών έξω από τα αποδυτήρια Θεοδωρίδης και Δουρέκας * Το a-sports.gr έχει το ρεπορτάζ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση… Η νέα κακή εμφάνιση και απώλεια του Ολυμπιακού δεν πέρασε στα ψιλά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν φανερά εκνευρισμένος με αφορμή τα όσα είχε δει στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου (16/9). Έτσι, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» φοβερά προβληματισμένος έφτασε στο περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων των Πειραιωτών και ήταν έτοιμος να μπει στην αίθουσα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Εκεί ωστόσο την τελευταία στιγμή τόσο ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κούλης Δουρέκας, σε ρόλο πυροσβεστών, κατάφεραν να τον μεταπείσουν ώστε να μην μπει τελικά στα αποδυτήρια.

Ο Μαρινάκης, που ήταν απόλυτα δικαιολογημένα χολωμένος για την εικόνα του Ολυμπιακού, είχε έναν επιπλέον λόγο να είναι σφόδρα δυσαρεστημένος, με δεδομένο ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε παέι του Ρέντη και είχε μιλήσει στους παίκτες, ζητώντας τους καλές εμφανίσεις και νίκες, κάτι που δεν έγινε.

Η ανησυχία του Μαρινάκη ήταν έντονη και από το γεγονός ότι ο ίδιος το αμέσως προσεχές διάστημα θα αποχωρήσει από την Ελλάδα λόφω επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Πηγή : a-sports.gr