Καλά που τον στήριζαν

12

Στις 28 Οκτωβρίου η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Σήμερα, οχτώ μέρες μετά, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Άκη Μάντζιο ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Διοίκηση και προπονητής προχώρησαν σε ένα «βελούδινο» διαζύγιο, τονίζοντας και οι δύο πόσο εξαιρετική ήταν η συνεργασία τους και πόσο καλές παραμένουν οι σχέσεις τους. Ο Πανθρακικός είναι επισήμως πλέον σε αναζήτηση προπονητή, αφού τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και κρίθηκε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει πάντως η διοίκηση της ΠΑΕ οχτώ μέρες πριν ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ονοματολογία είναι μεγάλη, αλλά η απάντηση και η μονή αλήθεια είναι μια: εκτίθεστε και θα συνεχίσετε εάν δεν σταματήσετε.  Η ομάδα έχει Διοίκηση,  που έχει επιλέξει προπονητή, έχει παίχτες και πάνω από όλα έχει εμπιστοσύνη σε όλους. Υπάρχει κλίμα οικογένειας που δεν κλονίστηκε και δεν θα κλονιστεί ποτέ γιατί άπλα δεν θα το επιτρέψουμε, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το αλλάξουν ή το αμφισβητούν. Αν κι εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε το οτιδήποτε θα το μάθατε, γιατί άπλα εμείς θα το ανακοινώσουμε. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!! «