Καλαντζής στον… πρωταθλητή

142

Το ότι θα συντριβεί στις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν την Παρασκευή είναι δεδομένο, άλλωστε αυτοί που τον επέλεξαν (η ΝΔ, με τη στήριξη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπως παραδέχτηκε με διαρροή του ο Παναθηναϊκός), ξέρουν πως το παιχνίδι είναι χαμένο γι΄ αυτούς.

Απλά προσπαθούν να συσπειρώσουν τις δυνάμεις που στήριζαν ως τώρα την προηγούμενη κατάσταση στην ΕΠΟ και να περιορίσουν την έκταση της νίκης του Γραμμένου.

Ο Γιώργος Καλαντζής, που ανέλαβε τον άχαρο ρόλο αυτού που παίζει για να χάσει, προσπαθεί να εμφανίζεται… αισιόδοξος και αυτή την αισιοδοξία, την εξέφρασε σε εφημερίδα, που υπηρετεί τα συμφέροντα του… Ολυμπιακού (τι σύμπτωση!).

«Αν υπάρχουν άνθρωποι που κατεβαίνουν σε εκλογές για να χάσουν, τότε μην με συμπεριλάβετε σε αυτούς. Ποτέ στη ζωή μου δεν ασχολήθηκα με κάτι για να χάσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κερδίσω τις εκλογές, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση των Ενώσεων για την υποψηφιότητά μου», δήλωσε ο Γιώργος Καλαντζής στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και πρόσθεσε:

«Έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους έχω αποστείλει κι επιστολή, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσω με όλους. Ακόμη και με αυτούς που θα είναι υποψήφιοι με το άλλο ψηφοδέλτιο, του Βαγγέλη Γραμμένου. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν. Πάντα έτσι πορευόμουν και πολιτευόμουν. Δεν βλέπω κανέναν ως αντίπαλο. Δεν ήμουν ποτέ αντί… Σέβομαι τους πάντες, εφόσον με σέβονται».