Καλοκαιρινές υποχρεώσεις για τρεις στον ΠΑΟΚ!

93

Ψαλιδισμένες, σε σχέση με των συμπαικτών τους στον ΠΑΟΚ, θα είναι οι διακοπές των Κίτσιου, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη, οι οποίοι καλούνται να δουλέψουν λίγο παραπάνω ώστε να είναι στην επιθυμητή κατάσταση στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο 22χρονος μπακ αισθανόταν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς στο ξεκίνημα της σεζόν και με ειδικές θεραπείες κατάφερε να ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο δίχως προβλήματα και χωρίς να χάσει αγώνες. Ύστερα από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, προτιμήθηκε να προχωρήσει για προληπτικούς λόγους σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως την αθλητική κήλη που είχε εμφανιστεί.

Μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη μετέβη στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στη δεξιά βουβωνική χώρα λόγω της αθλητικής κήλης. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει ασκήσεις και τρέξιμο και θα είναι έτοιμος μόλις ξεκινήσουν οι προπονήσεις του «δικεφάλου του Βορρά».

Δεν είναι όμως ο μοναδικός ο οποίος θα αφιερώσει μέρος των διακοπών του μέσα στο γήπεδο. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολουθεί ειδικό, εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επιστρέψει πιο δυνατός από τη ρήξη χιαστών που υπέστη και να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ θεραπείες στη γάμπα κάνει κι ο Γιάννης Μυστακίδης .