Καλούν τον Κομίνη για μάρτυρα!

364

«Παρών» την ερχόμενη Παρασκευή (16/03) στην εκδίκαση των γεγονότων της Τούμπας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Γιώργος Κομίνης.

Όπως γράφει το sdna, στα χέρια του διαιτητή έφτασε έγγραφο από τη Super League για να παραστεί στη διαδικασία και να δώσει εξηγήσεις για το φύλλο αγώνα.

Πρόκειται για μία διαφορετική διαδικασία από αυτή που είχε ακολουθηθεί στην περίπτωση του Αρετόπουλου για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος είχε κληθεί να δώσει εγγράφως συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Σίγουρα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία του διεθνούς διαιτητή καθώς δεν είναι και το πιο σύνηθες να βλέπουμε ρέφερι στην ακροαματική διαδικασία ενός ντέρμπι…

Η παρουσία του Κομίνη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα κληθεί να μιλήσει για το πως τρομοκρατήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αφού κανείς στον αγωνιστικό χώρο δεν είδε το όπλο στη ζώνη του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ίδιος ο πρώτος βοηθός του, άλλωστε, Ηλίας Αλεξέας, δήλωσε πως “εμείς δεν είδαμε όπλο στο γήπεδο, το είδαμε μετά σε φωτογραφίες”.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι διακόπηκε επειδή η ΑΕΚ δήλωσε ότι οι παίκτες της ήταν τρομοκρατημένοι.