«Καλύτερος ο ΠΑΟ, χειρότερος ο ΠΑΟΚ»

19

O Παναθηναϊκός έπαιξε χθες με τον Ατρόμητο φιλικό παιχνίδι και κέρδισε 2-1, και ο Γιώργος Παράσχος μίλησε σήμερα στον SentraFM κι αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα, που αντιμετώπισε χθες, όσο και στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα, αν πρέπει να φοβάται κάποιον ο Ολυμπιακός, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το αν ο Ολυμπιακός θα αισθανθεί περισσότερο ανταγωνισμό από κάποια άλλη ομάδα; «Εγώ πιστεύω από τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται λίγο πιο αδύναμος από πέρσι. Τουλάχιστον με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει προς το παρόν και με τους παίκτες που φύγανε. Βεβαίως ακόμη έχουμε πάρα πολλές μέρες μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος. Δεν ξέρω αν θα ενισχυθεί περισσότερο. Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο πολύ ανταγωνιστικός σε σχέση με πέρσι. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα είναι καλύτερος».

Για την ετοιμότητα των δύο ομάδων: Φανήκαμε και οι δυο ομάδες σχετικά έτοιμες για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και παρουσιάσαμε μια ομάδα που λίγο πολύ που θα βασιστούμε για να παίξουμε το εκτός έδρας παιχνίδι που θα πάμε είτε στο Σεράγεβο, είτε στην Νορβηγία».

Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο έτοιμος από εμάς και είχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κι αυτό γιατί δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα, είναι ίδια ομάδα σχεδόν, με ίδιο στυλ παιχνιδιού. Και μάλιστα αν πρέπει κάτι να προσθέσουμε ιδιαίτερα, θα πω για τον Πέτριτς που είναι μεταμορφωμένος, έχοντας κάνει την προετοιμασία του. Σίγουρα αυτός ο παίκτης θα είναι στα συν του Παναθηναϊκού. Καθοριστικός στην γενικότερα εικόνα του Παναθηναϊκού, εύκολος στο γκολ και με κινήσεις «πηγή» κινδύνου».

Για τα μεταγραφικά και το θέμα το επιθετικού: «Προσπαθούμε σε αυτή τη θέση να πάρουμε κάποιο παίκτη. Ενώ πλησιάζουμε κάποιον παίκτη κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και η μεταγραφή χαλάει. Δυστυχώς χάσαμε όλους τους στόχους μας. Παρακολουθούμε παίκτες και ελπίζουμε ως το τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να κάνουμε κάτι. Θα είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Δεν κάναμε πολλές μεταγραφές. Πήραμε έναν τερματοφύλακα, φέραμε τον Τάτο, και ορισμένα νέα παιδιά που τα φέραμε από την Κ-20 και ορισμένους από Γ’ Εθνική».

Για τους στόχους που υπάρχουν και αν ο Ατρόμητος θα παραμείνει στην πρώτη 5άδα: «Αυτή η αισιοδοξία υπάρχει. Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα όπως και ο Παναθηναϊκός. Οι στόχοι μας δεν θα αλλάξουν όμως θεωρώ ότι θα δυσκολευτούμε περισσότερο, γιατί μην ξεχνάτε ότι φέτος πέφτουν περισσότερες ομάδες. Ετσι οι μικρομεσαίες ομάδες με αυτόν τον φόβο θα ενισχυθούν περισσότερο και το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό».