«Καλύτερος σε όλους τους τομείς ο ΠΑΟΚ»

111

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος έμπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το στοιχείο που τον εντυπωσίασε στο ντέρμπι: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική χθες. Ο κόσμος διψούσε και οι παίκτες, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, το ίδιο. Αυτό το τρομερό πάθος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ και μια εξαιρετική εξέδρα. Φάνηκε η δίψα του κόσμου για τη νίκη σε αυτό το ματς και το Πρωτάθλημα που είναι κοντά πλέον».

 

Για το αν περίμενε τόσο εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι μπορούσε κάποιος να περιμένει μια εύκολη νίκη σε ένα τέτοιο ματς. Είχα τονίσει και την περασμένη εβδομάδα ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από μια καλή αγωνιστική περίοδο. Είχαν καλή ψυχολογία, προέρχονταν από καλά ματς και φαινόταν ότι θα είναι ένα αμφίρροπο ματς».

 

Για όσα λεγόντουσαν πριν το ματς για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Δεν αποδείχθηκε επ’ ουδενί αυτό. Το αντίθετο, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς, πάθος, διάθεση, αυτοματισμούς. Έβγαλε όλα τα στοιχεία που θα μπορούσε να βγάλει μια ομάδα για να δείξει ότι υπερτερεί του αντιπάλου της και δίκαια θα πάρει κατά 99,9% το Πρωτάθλημα».

 

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Ξεχώρισα δύο παίκτες, τους Βιεϊρίνια και Βαρέλα. Αν έβαζα και έναν τρίτο, θα έλεγα τον Άκπομ. Πιο πολύ οι δύο πρώτοι όμως, οι οποίοι έδειξαν ωριμότητα, παρασύροντας και τους συμπαίκτες τους. Είναι οι στυλοβάτες στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ. Μπορούσαμε να πούμε και για τον Μπίσεσβαρ και για άλλους, τον Πασχαλάκη. Όποιος έπαιξε χθες ήταν πολύ καλός. Όμως, Βιεϊρίνια και Βαρέλα με εντυπωσίασαν με την ωριμότητα, το πάθος και τις τοποθετήσεις τους. Και ως πιο έμπειροι παρέσυραν και τους υπόλοιπους».

 

Για τον Άκπομ: «Τελευταία ήρθε στο προσκήνιο με τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς. Αν δεν υπήρχε αυτή η σημαντική λεπτομέρεια, ενδεχομένως δεν θα μιλούσαμε καθόλου γι’ αυτό. Έχει να δώσει πολλά και ο ΠΑΟΚ να πάρει πολλά γι’ αυτό. Με εντυπωσίασαν τα στοιχεία του, η ταχύτητα, η εκτελεστική του δεινότητα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος του Πρίγιοβιτς».

 

Για τους λόγους που δεν έπαιζε ως τώρα: «Δεν έπαιζε λόγω Πρίγιοβιτς και της πίεσης για το αποτέλεσμα. Το παιδί ήθελε συνεχόμενα παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Δεν ήταν εύκολο να συμβεί αυτό με τον Πρίγιοβιτς».