“Καμιά επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ”

Ο Στέλιος Μαλεζάς, που επέστρεψε από την Γερμανία, υπέγραψε στον Παναιτωλικό, αφού η πόρτα του ΠΑΟΚ ήταν κλειστή. Ο διεθνής αμυντικός, μίλησε στο “Metropolis” τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την επιλογή του να παίξει στο Αγρίνιο…

Για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στον ΠΑΟΚ :

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με την ομάδα και έτσι ήμουν αναγκασμένος να κοιτάξω το μέλλον μου. Κάθε παίκτης αυτό πρέπει να κάνει. Έτσι ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που με πλησίασε, με έπεισε για το πλάνο της και με κάλυψε πλήρως ως ποδοσφαιριστή»

Για τις περιπτώσεις Γλύκου και Αθανασιάδη :

«Είναι θετικές εξελίξεις αυτές για τον ΠΑΟΚ. Καλό και για τα παιδιά αυτά που έχουν προσφέρει πολλά πράγματα στον σύλλογο αλλά και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτες με εμπειρία και μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα και για τους νεαρούς παίκτες αλλά και για αυτούς που έρχονται από το εξωτερικό. Είναι σημαντικό στα αποδυτήρια να υπάρχουν παίκτες-αρχηγοί που παράλληλα να είναι και η «σημαία» της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό ότι υπάρχουν αρκετοί διεθνείς»

Για την ώρα που θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ :

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία, ξέρω ότι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ το πώς θα νιώσω αν δε ζήσω εκείνη τη στιγμή»

Για την επιλογή του να παίξει στον Παναιτωλικό :

«Οι άνθρωποι της ομάδας μου ανέλυσαν το πλάνο τους, το οποίο το βρήκα ελκυστικό και αποφάσισα να το υποστηρίξω. Η ομάδα έχει ένα άρτιο αθλητικό κέντρο που είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να δουλέψει. Παράλληλα έχει ένα ωραίο γήπεδο και φανατικό κοινό. Είναι επίσης γνωστό πως στην ομάδα υπάρχει η οικονομική συνέπεια. Όλα αυτά ήταν σημαντικά και θετικά για μένα και θέλω μέσα από την όποια εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο…»