Κανώτας: « Ο Λάμπρου θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!»

284

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5  για τον Λάζαρο Λάμπρου ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά: «Κανονικά δεν έπρεπε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, όμως την ίδια περίοδο πήραν τον Ουάρντα και κρίθηκε ότι έπρεπε να παίξει αλλού.

Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ηρακλή, ήταν μόνιμο στέλεχος της εθνικής νέων και των ελπίδων, από τα 40 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Guardian. Δεν είναι τυχαίος παίκτης.

Ο ΠΑΟΚ τον ανακάλυψε πριν μερικά χρόνια, όμως, τον πρόλαβε ο Παναθηναϊκός. Όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον Πρίγιοβιτς και έμαθε ο Σέρβος ότι ο Λάμπρου θα φύγει του έλεγε “κάτσε εδώ κοντά μου. Ο Ίβιτς τον έστειλε στον Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο. Στο πρώτο του παιχνίδι στον Πανιώνιο ήταν εξαιρετικός και μετά αγωνιζόταν για 20λεπτα και 25λεπτα.

Η πληροφορία που είχα και τη διασταύρωσα είναι ότι στον Πανιώνιο δεν ήθελαν να τον βάζουν να παίζει πολύ για να μην τον δει ο ΠΑΟΚ και τον πάρει πίσω το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ενώ για το αν ο Λάμπρου θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ είπε: «Ξέρετε κανέναν που να μη θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ;

Για ποιον λόγο λέμε μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ; Είναι και Έλληνας, που, όπως λέμε, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από Έλληνες. Από εκεί και πέρα, αν αξίζει θα παίξει».