«Καρφιά» από Ένινγκ για την διαιτησία

Για την πρόκριση επί της Ξάνθης αλλά και για τα διαιτητικά λάθη τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Ο στόχος ήταν φυσικά η πρόκριση και το πετύχαμε. Με βάση τι κάναμε στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ένα προβάδισμα, αλλά στο κύπελλο όλα είναι πιθανά. Είδαμε ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είναι δεν είναι οφ σάιντ. Αυτό το γκολ μας ξύπνησε, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα κι ότι σε αυτό το γήπεδο μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για την διαιτησία:

«Δεν είναι μόνο οι σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες Είναι και οι μικρές φάσεις που δημιουργούν απορία. Εγώ ζητάω από τους παίκτες μου να μην ασχολούνται με τους διαιτητές, αλλά και για μας είναι δύσκολο να μην το σχολιάζουμε, γιατί αυτό επηρεάζει και την εικόνα και τα αποτελέσματα».

Για την παρουσία του Μαντσίνι: «Για ένα νέο παίκτη είναι σημαντικό να αποκτήσει ρυθμό. Για παράδειγμα ο Μαρτίνες δεν έχει πρόβλημα ως πιο έμπειρος αν μπει σαν αλλαγή. Πράγματι ο Μαντσίνι έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα κι αυτό που του λείπει είναι τα παιχνίδια».