Καταγγελίες Κοέλιο για ΟΦΗ: «Έξι μήνες απλήρωτος»

64

Πολύ σοβαρές καταγγελίες από τον Ζοσέ Κοέλιο του ΟΦΗ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Record ισχυρίζεται πως δεν πληρώθηκε ποτέ από την κρητική ομάδα και μάλιστα, λόγω της οικονομικής κατάστασης, παρενέβη ο ΠΣΑΠ και του πλήρωσε τα εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία!

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Ο Ζοσέ Κοέλιο ζει δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα»! και ο Πορτογάλος αναφέρει στις δηλώσεις του: «Δεν έχω λάβει κανένα μισθό από τότε που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Η διοίκηση έχει κάνει πολλές υποσχέσεις, αλλά ποτέ δεν τις έχει εκπληρώσει. Η επιθυμία μου τώρα είναι να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και ελπίζω να έχω πρόταση».

Μάλιστα ο Κοέλιο αποκάλυψε παρενέβη ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών για να ταξιδέψει στην πατρίδα του: «Απλά πρέπει να τους ευχαριστήσω για την διαθεσιμότητα και την ταχύτητα με την οποία ενήργησαν. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν να μου πληρώσουν το ταξίδι».

Ο Πορτογάλος υπέγραψε στον ΟΦΗ την Ιανουάριο συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.