Καταθέτει και πάλι για τα στημένα ο Αλέξης Κουγιας

Με δίωρη καθυστέρηση, στις 11:00, λόγω αποχής των γραμματέων, θα αρχίσει σήμερα (27/2) η πολύκροτη δίκη της «Συμμορίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την 7η ημέρα των καταθέσεων των μαρτύρων, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη

Ο Αλέξης Κούγιας την προηγούμενη εβδομάδα, έμεινε στη… μέση και έτσι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θα συνεχίσει την κατάθεση του απαντώντας αυτή τη φορά, στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα έδρας Χαράλαμπου Λακαφώση και των δικηγόρων των 28 κατηγορουμένων, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Στην κατάθεση του ο Αλέξης Κούγιας, στις 19/2, είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το 2012 είχε γίνει στόχος του Αλαφούζου (!), ότι το σκάνδαλο koriopolis «είναι γέννημα του Νίκου Πατέρα» και είχε χαρακτηρίσει τον Πέτρο Κωνσταντινέα «κλόουν»!!!

Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί οι καταθέσεις των Σοφοκλή Πιλάβιου, Χρήστου Σάββα, Γιάννη Αλαφούζου, Τάκη Φύσσα, Κύρου Βασάρα, Βασίλη Γκαγκάτση και Πέτρου Κωνσταντινέα.

Η δίκη σήμερα (27/2) θα αρχίσει στις 11.00, με δύο ώρες καθυστέρηση λόγω αποχής που έχουν κηρύξει οι γραμματείς των Εφετείων διαμαρτυρόμενοι για φόρτο εργασίας.

Για τον Μάρτιο, το δικαστήριο έχει προγραμματίσει πέντε συνεδριάσεις.