Κατηγορεί Αλαφούζο και δημοσιογράφους ο Ολυμπιακός

Επίθεση κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και εναντίον των δημοσιογράφων, Κυριάκου Θωμαΐδη και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν «παραμύθια για αγρίους» με πολλή λάσπη και ψέμματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει.

Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαΐδης και ο «γνωστός» κ. Τριανταφυλλόπουλος.