Κατηγορητήριο : Αλήθειες και ψέματα

469

Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί για τα συμβάντα του Βόλου είναι παρά πολύ βαρύ για τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ…

Το πλέον επιβαρυντικό είναι πως η έκθεση του παρατηρητή Βακάλη από τη Σάμο, αναφέρει εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στις 20.44, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αυτό ΚΑΝΕΙΣ δεν το είδε στο γήπεδο!

Μάλιστα, ο παρατηρητής φέρεται να έχει συντάξει και αποστείλει ήδη συμπληρωματική έκθεση, στην οποία λέει ότι εκ παραδρομής σημείωσε υπήρξε εισβολή στις 20.44 κι αυτό δεν ισχύει.

Κατά τ΄ άλλα, το σημείο κλειδί, είναι πότε συνέβησαν τα εκτεταμένα επεισόδια.

Αν συνέβησαν ΠΡΙΝ την άφιξη των αποστολών στο γήπεδο, οι δύο ΠΑΕ δεν έχουν ευθύνη. Αν συνέβησαν ΜΕΤΑ την άφιξή τους, τότε υπάρχει ευθύνη. Είναι καταγεγραμμένο ότι ΟΤΑΝ ξεκίνησαν τα επεισόδια, οι αποστολές δεν είχαν φτάσει ακόμη στο Πανθεσσαλικό.

Εφόσον κριθεί ότι τα εκτεταμένα επεισόδια έγιναν μετά την άφιξη των ομάδων, τότε και οι δύο κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τόσο οι ίδιοι, όσο και η ΑΕΚ, δεν ήταν παρόντες τη στιγμή των επεισοδίων και στη συνέχεια βοήθησαν στην εκτόνωσή τους.

Στην Τούμπα θεωρούν ότι αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός για να έχει ένα “μαξιλαράκι” στην περίπτωση που ανοίξει η υπόθεση Πλατανιά (για την ώρα, οι καταθέσεις είναι κάπου καταχωνιασμένες) και ο Παναθηναϊκός γιατί με αφαίρεση βαθμών από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα έχει ελπίδες να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.