Κατσαρής: «Περίμενα το θηρίο ΠΑΟΚ να ξυπνήσει»

Ο Θανάσης Κατσαρής μετά το τέλος του τελικού, έκανε λόγο για επιτυχίες που δημιουργούν νέες γενιές φιλάθλων του ΠΑΟΚ και πως περίμενε το… θηρίο να ξυπνήσει.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί. Πάντα υπήρχαν ΠΑΟΚτσήδες που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα. Είναι μία ανεπανάληπτη επιτυχία. Έπρεπε τουλάχιστον να είναι το δεύτερο νταμπλ το φετινό. Έχουμε έναν μεγαλομέτοχο ο οποίος έχει βάλει σαν στόχο την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κερδίζει τους τίτλους στο γήπεδο, ήταν αυτός που έφερε το VAR στην Ελλάδα και τους ξένους διαιτητές. Οι επιτυχίες είναι ουσιαστικές και όχι ψεύτικες. Όλος ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στην ΠΑΕ. Εάν πηγαίνει η ΠΑΕ καλά και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για έσοδα και τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα πρωταγωνιστούν και θα φέρνουν τίτλους, όπως κάνουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια, αλλά και φέτος».

Επίσης είπε: «Περίμενα ότι κάποια στιγμή το θηρίο ΠΑΟΚ θα ξυπνήσει. Σήμερα όλη η Ελλάδα είδε τον ΠΑΟΚ να κατακτάει ακόμη έναν τίτλο. Όλη η Ελλάδα θα γεμίσει ΠΑΟΚτσάκια. Δημιουργείται η νέα γενιά φίλων του ΠΑΟΚ».