Κατσουράνης: «ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» παραχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας για την Παναχαϊκή, που αγωνίζεται στη Football league και στην οποία έχει αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή.

O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη Superleague, ζητώντας από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ να προσφέρουν βοήθεια στον Παναθηναϊκό, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Για την Παναχαϊκή:

«Τα πράγματα πηγαίνουν σχετικά αργά, αλλά καλά. Απλώς νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους την Παναχαϊκή, έχουν ένα μεγάλο μαγαζί στην Ελλάδα, χωρίς χρέη, καθαρό. Προσπαθούν να το κρατήσουν έτσι ώστε να μη ξεφύγουν και ποτέ να μην δημιουργήσουν χρέη και αυτή είναι μια σοβαρή κίνηση από την πλευρά τους. Όμως πρέπει όλοι μαζί να καταλάβουμε και εγώ και αυτοί ότι λέγοντας αλήθεια στον κόσμο και επενδύοντας σε κάποια πράγματα που είναι καλά για την ομάδα χωρίς, να ξεφεύγουμε στα οικονομικά θα έρθει πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο. Όσο πιο γρήγορα κινηθούμε προς αυτές τις κατευθύνσεις, δείξουμε σοβαρότητα και ότι δουλεύουμε σε βάθος και για βάθος χρόνου και έχουμε πίστη στο σχέδιο μας, σιγά-σιγά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Παναθηναϊκό. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του. Ακόμη και οι μεγάλες ομάδες και δυνάμεις όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, οι οποίες πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Γιατί αυτό είναι το σωστό, επαναλαμβάνω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει».

Για τη Superleague και αν περίμενε οι μεγάλοι να έχουν τόσο συχνά απώλειες από τους μικρούς:

«Αυτό είναι το φυσιολογικό. Όλος ο κόσμος αυτό περιμένει να γίνονται αμφίρροπα παιχνίδια. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση και όσο πιο ανταγωνιστικό είναι τόσο περισσότερο κόσμο θα προσελκύει».