Κεραυνοί Κούγια για το… θέατρο

259

O Αλέξης Κούγιας ήταν… κέρβερος, απέναντι σε όσους μεθόδευσαν σήμερα την αναβολή του διοικητικού συμβουλίου, αφού δεν έφταναν τα κουκια, για να αλλάξει ο κανονισμός και να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Για την ιστορία να πούμε ότι για να διεξαχθεί το σημερινό Δ.Σ. έπρεπε να είναι παρόντα 13 από τα 16 μέλη, όμως δεν προσήλθαν η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Λαμία, ο Απόλλων, ο Λεβαδειακός, ο Πανιώνιος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

“Υπάρχει μια τεχνητή έλλειψη απαρτίας για να μην παρθούν αποφάσεις, που θα τις χρησιμοποιήσουν κάποιοι για άλλα συμφέροντα κι αυτό είναι απαράδεκτο” είπε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, που έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις!

“Γίνονται παρασυζητήσεις για τηλεοπτικά συμβόλαια, προκειμένου να εξαγοράζονται ψήφοι! Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, έχουν καταντήσει τώρα να κάνουν συναλλαγές με εχθρούς τους.

Η ομάδα μου δεν ξαναξεφτιλίζεται. Δεν ξαναρχόμαστε για τέτοια ψηφοφορία. Έχουν προεξοφλήσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώσει και σκέφτονται ότι θα έρθουν μετά, θα βάλουν εμάς τις μαριονέτες να ψηφίσουμε αυτό που θέλουν. Αν ήταν η ομάδα μου θα την είχαν ρίξει πέντε φορές!” είπε ο Κούγιας, που αποκάλυψε για ποιους λόγους είχε ψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία υπέρ του Παναθηναϊκού.

“Το έκανα για συναισθηματικούς λόγους, αλλά και γιατί μου υποσχέθηκαν περισσότερα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβούλιο, αν μείνει ο Παναθηναϊκός”, είπε ο Κούγιας!