Γκάφα από Δόξα Δράμας, κινδυνεύει με μηδενισμό!

76

Σε ένα λάθος που μπορεί να επιφέρει τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών, υπέπεσε η Δόξα Δράμας στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη, τον οποίο ούτως ή άλλως έχασε.

Πιο συγκεκριμένα από αβλεψία των ανθρώπων του πάγκου (γενικός αρχηγός ο Αντώνης Κασδοβασίλης) από το 71′ ως το 77′ οι δραμινοί αγωνίστηκαν με έξι ξένους ποδοσφαιριστές (Στεφάνοβιτς, Όστοιτς, Ντιμιτρόφσκι, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς) κάτι που απαγορεύεται, αφού οι ομάδες της κατηγορίας έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν μέχρι πέντε στην ενδεκάδα.

Η ομάδα της Δράμας παραδέχεται το λάθος της και ετοιμάζει και η ίδια ανακοίνωση για το γεγονός, η οποία αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Άρη αντιλήφθηκαν άμεσα το γεγονός και ενημέρωσαν επί τούτου το αφεντικό της Δόξας, Γιάννη Μπύρο, που ήταν στις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα προχωρήσουν σε καταγγελία.

Ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνουν άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον, όπως η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Πόντου, που διεκδικούν την 3η θέση στη βαθμολογία, η οποία μπορεί και να οδηγήσει στη Super League αν προκύψουν ζητήματα με τις αδειοδοτήσεις.