Κι άλλο φιλικό ο Άρης-Τι παίζει με τους τραυματίες

61

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα για τον Άρη, κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, στις 22 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (13/10) τον Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 16:30.

Στα της προπόνησης, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση, καθώς προηγήθηκε το χθεσινό φιλικό με την Α.Ε.Λ.

Οι Ούγκο Σόουζα και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν συμμετείχαν προληπτικά στο σημερινό πρόγραμμα (έκαναν φυσιοθεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και στους κοιλιακούς, αντίστοιχα).

Οι Μπάμπης Παυλίδης και Μπράνισλαβ Νίκιτς, που ανέβασαν ρυθμό, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι Αντώνης Καπνίδης (επέστρεψε από την Αθήνα), Γιώργος Βαλεριάνος και Δημήτρης Ανάκογλου συνέχισαν και σήμερα το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.