Κλίμα κατά ΟΦΗ, Πανιωνίου και απειλές Αλαφούζου για μηνύσεις!

18

Μόνο ήρεμα δεν ήταν τα πράγματα στο σημερινό συμβούλιο της Λίγκας, αφού είναι σαφές ότι υπάρχουν συμφέροντα από τη μια, και μάχη εξουσίας από την άλλη…

Αυτός που πήγε “φορτσάτος” στο συμβούλιο ήταν ο Αλαφούζος, ο οποίος μεταξύ άλλων έθεσε φορολογικά ζητήματα (!), έκανε λόγο για συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και προειδοποίησε ότι αν συγκαληφθεί η υπόθεση θα κάνει ακόμη και μηνύσεις κατά του προέδρου της Λίγκας!

Ένα θέμα που απασχόλησε πολλούς με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα, ήταν αυτό της προσφυγής του Πανιωνίου και του ΟΦΗ στην πολιτική δικαιοσύνη, ζητώντας να υπαχθούν σε άρθρα του πτωχευτικού κώδικα, βάζοντας μέσα στις αιτήσεις και χρήματα ποδοσφαιριστών, κάτι που θεωρείται… unfair.

Το θέμα το έθεσε σε έντονους τόνους ο Γιάννης Κομπότης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι δυνατόν όλες οι δυνάμεις να πληρώνουν τους παίκτες τους και ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος να προσπαθούν να μην πληρώσουν, χρησιμοποιώντας τον πτωχευτικό κώδικα.

Σ΄αυτό το μήκος κυμάνθηκε και ο Αλαφούζος, ο οποίος είπε ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει τους κανόνες, οπότε το μόνο θέμα συζήτησης είναι οι ποινές που θα πρέπει να τις επιβληθούν.

Για τις συγκεκριμένες ομάδες, βέβαια, η διοίκηση της Λίγκας θέλει να υπάρξει μία ανοχή, μία θέση που προφανώς βρίσκει σύμφωνο και τον Ολυμπιακό…

Το θέμα με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο, πάντως, πήρε αναβολή, αλλά δεν θα κλείσει εύκολα…