Κλείνει την ψαλίδα η συμμαχία των «τριών» για την ΕΠΟ

24

Σκληρό είναι το παιχνίδι που παίζεται στο παρασκήνιο ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.

Στόχος της «συμμαχίας» ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είναι ως γνωστόν η ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων στην Ομοσπονδία και η αλλαγή του υπάρχοντος καθεστώτος με την απομάκρυνση της διοίκησης Γκιρτζίκη. Για το σκοπό αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες με στόχο την εξασφάλιση όσο των δυνατών περισσότερων ψήφων των ποδοσφαιρικών ενώσεων.

Συμφωνα, μάλιστα, με τη «Live Sport» η «συμμαχία» εκτιμά πως η διαφορά από την παράταξη Γκιρτζίκη έχει μειωθεί αισθητά και είναι πλέον της τάξεως των 3-4 ενώσεων. Εκτιμούν, δε, πως αυτή η διαφορά μπορεί να υπερκαλυφθεί καθώς επίκεινται εκλογές σε έξι ενώσεις, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης κάνει κινήσεις για να πάρει με το μέρος του κάποιες από τις ενώσεις της βορείου Ελλάδος που αυτή τη στιγμή στηρίζουν Γκιρτζίκη.

Στην αντίπερα όχθη, η πλευρά του νυν προέδρου της ΕΠΟ εκτιμά πως οι «αντίπαλοι» έχουν πάρει με το μέρος τους περίπου 17 ενώσεις κι όχι 23-24 όπως εκείνοι υπολογίζουν.