«Κοινή γραμμή Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός»

404

Αυτό που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα (ακόμη και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού) έχει συνειδητοποιήσει, επισήμανε σήμερα και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου. Ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έγιναν πλέον σύμμαχοι και προχωρούν χέρι – χέρι…

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρίου στο Αθλητικό Μετρόπολις :

Για το τι θα αλλάξει μετά την εκλογή της παράταξης Γραμμένου: «Πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσουμε σαν διοίκηση να βελτιώσουμε τον χώρο που τόσα πολλά πέρασε τα τελευταία χρόνια. Στόχος είναι να υπάρχει μια γενική βελτίωση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την επιτροπεία της FIFA: «Η παρουσία της FIFA ήταν αναγκαίο κακό. Όταν το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο, έπρεπε να παρέμβει η FIFA. Όπως έφτασαν τα πράγματα ήταν θετική η παρουσία της. Ήταν αναγκαίο να έρθει και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους για να λειτουργήσει το ποδόσφαιρο καλύτερα».

Για το αν διαπιστώνει ταύτιση στις τάξεις των μεγάλων ομάδων για αλλαγές στο ποδόσφαιρο: «Αν και πάντα πίστευα πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ειδικά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να διατηρούν κοινή γραμμή, δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Βλέπουμε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι μαζί στις εκλογές και από την άλλη είναι οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι διαβάζουμε και έτσι εμφανίζεται τουλάχιστον. Για να υπάρξει καλυτέρευση του ελληνικού ποδοσφαίρου, για μένα θα πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή».

Για την παρουσία του Μέλο Περέιρα: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι θετική η παρουσία του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη».

Για το αν θα κερδίσει τις εκλογές η παράταξη Γραμμένου: «Είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ ότι έχουμε σίγουρα 36 ενώσεις μαζί μας».