«Κοινή επιθυμίας κόσμου και ομάδας για τον τίτλο!»

Για την πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τον μεγάλο στόχο του τίτλου αλλά και την επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε στην αγωνιστική δράση, μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την πρόκριση του Άρη: «Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα ενθουσίασε τον κόσμο της που ήρθε σήμερα εδώ να μας στηρίξει. Η ομάδα κέρδισε εκτός έδρας, χωρίς να δεχθεί γκολ και πήρε την πρόκριση. Κάναμε ένα γρήγορο γκολ, ήταν το κλειδί για να ελέγξουμε στη συνέχεια τον αγώνα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα».

Για τον Μπράουν Ιντέγε: «Ας κρατήσουμε πως η επιστροφή του βοηθά πολύ την ομάδα. Είναι σημαντικό που πέτυχε το γκολ ο Λάρσον. Δείξαμε σήμερα ότι η ομάδα μας μπορεί να πετύχει πολλά».

Αν προτιμά την άμυνα ή την επίθεση: «Το ένα δεν λειτουργεί χωρίς το άλλο. Σε τόσα ματς έχουμε μόλις τρεις ήττες, δουλεύουμε καλά αμυντικά, δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει, ενώ επιθετικά δημιουργούμε πολλές φάσεις και σκοράρουμε συχνά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Από την αρχή υπήρχε μία κοινή επιθυμία, ομάδας και κόσμου, για το Κύπελλο. Αρχικά είναι μία επιθυμία. Είδαμε στην πορεία ότι μπορούμε να το πετύχουμε και βάζουμε τα δυνατά μας, πρώτα για τον τελικό και μετά για να σηκώσουμε το Κύπελλο. Τακτικά η ομάδα ήταν εξαιρετική. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει καμία καθαρή ευκαιρία».

Για τα προβλήματα που είχε και το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν ήταν μόνο ο Ιντέγε, ήταν ο Ματίγια, η μισή ομάδα είχε κάποια θέματα, αλλά είχαμε πει ότι σε αυτό το ματς θα τα δώσουμε όλα, αυτό δείχνει το ομαδικό μας πνεύμα. Το ματς με την ΑΕΚ δεν είναι ακόμα στην σκέψη μας, είναι πιθανό να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Αυτό που θέλαμε σήμερα είναι να φύγουμε με ένα αποτέλεσμα που θα μας έδινε την πρόκριση».

Για τις διαφορές των δύο αγώνων: «Σήμερα το θέλαμε περισσότερο. Το 0-0 δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Σήμερα ξέραμε ότι δεν έπρεπε να