«Κοιτάει» Πατσίνι!

65

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπλάντεν Πέτριτς από την ενεργό δράση το καλοκαίρι, επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, με τον Αντρέα Στραματσόνι να ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώνει τη νέα σεζόν τους Μπεργκ, Λέτο και Μαμούτε στην επίθεση των «πρασίνων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», μία από τις περιπτώσεις που κοιτούν οι «πράσινοι» είναι αυτή του Τζιαμπάολο Πατσίνι, με τον πρώην επιθετικό της Ίντερ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ιταλού τεχνικού.

Ο 31χρονος φορ, πήγε το καλοκαίρι στην Ελλάς Βερόνας ως «ελεύθερος» αλλά η σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη για την ομάδα του Πατσίνι, που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο συμβόλαιο του ο παίκτης είχε θέσει όρο, ότι σε περίπτωση που η ομάδα του υποβιβαστεί μένει αυτόματα «ελεύθερος», κάτι που βάζει στο «κόλπο» τον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του παίκτη.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Πατσίνι, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας.

Η περίπτωση, μόνο εύκολη δεν είναι για το «τριφύλλι», αλλά οι Ιταλοί επισημαίνουν πως αν ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του, τότε δεν αποκλείεται να μπορέσει να τον πείσει.