«Κορόιδο ο Ιβάν Σαββίδης!»

Μετά τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Δίκη» του OPEN TV, o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις συζητήσεις που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να εργαστεί στο κανάλι του, αλλά και για τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις, την «παράγκα» και την αγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά ανέφερε για την υπόθεση Τζήλου:

«Είναι μία ιστορία που συνεχίζεται εδώ και χρόνια με τις παράγκες που αλλάζουν συχνά ολιγάρχες και όταν βλέπεις άλλους αγώνες στο εξωτερικό νομίζεις ότι στην Ελλάδα παίζουμε άλλο παιχνίδι. Πρόκειται για υπόκοσμο και όσοι σοβαροί άνθρωποι δεν ασχολούνται πλέον. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι πριν τον Τζήλο είχαν ασχοληθεί με τον Ρεχάγκελ μετά την κατάκτηση του EURO και τον έβγαλαν άχρηστο, όπως και με τον Σάντος ενώ χτύπησαν και σοβαρούς ανθρώπους. Αυτό γιατί οι άνθρωποι του υποκόσμου δεν μπορούν να συγχρωτίζονται με σοβαρούς ανθρώπους και έχουν επαφή μόνο με καθάρματα».

Για το αν αποτελεί σχέση εξάρτησης η αγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

«Είναι μία σχέση εξάρτησης αλλά η Nova αυτή την στιγμή είναι ένα πτώμα που τυχαίνει να έχει αξία όπως φαίνεται. Ο Μαρινάκης το κάνει αυτό για να παίξει παιχνίδι, για αυτό και ο Σαββίδης έκανε το PAOK TV. Το ίδιο συμβαίνει και με το πρακτορείο που διευθύνει την διανομή των εφημερίδων, καθώς ο άνθρωπος που διευθύνει τον πρακτορείο δεν έχει καμία σχέση με τον Τύπο, και αυτό δημιουργεί ένα μονοπώλιο. Εντολέας του κάθε Υπουργού είναι ο λαός όχι κάποιος πρόεδρος της ΠΑΕ.

Για το αν πιστεύει πως θα υπάρξει τιμωρία για την υπόθεση της Συμμορίας:

«Εγώ έχω κάνει ανθρώπους να μπουν στο κάγκελο αλλά και να το πηδήξουν. Η δουλειά μας είναι να αναδεικνύουμε το θέμα και οι υπεύθυνοι να βάλουν τους άλλους στην φυλακή, είναι άλλες οι εξουσίες που πρέπει να κάνουν πράξεις και θα έπρεπε ο κόσμος να ξέρει τι ψηφίζει και όχι μόνο πίτσα και μπύρες. Το να κηνυγάς όλο αυτό έχει κόστος, πώς θα μπορώ εγώ να βγω στην τηλεόραση και ο καναλάρχης χρωστάει 200 εκατομμύρια;”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε:

«Εγώ έχω βρεθεί με τον Σαββίδη για να δημιουργήσουμε ένα κανάλι πριν το OPEN, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ του είπα ποιες είναι οι δεσμεύσεις μου και ο ίδιος μου απάντησε με τρεις οι οποίες ήταν η Ρωσία, η Ορθοδοξία και ο ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι θέλει να προστατεύονται αυτές οι 3 αξίες. Τα υπόλοιπα δεν θα τα πω, μόνο ο ίδιος αν θελήσει μπορεί να τα πει. Εγώ δουλεύω 50-50 και όχι 70-30. Εγώ του είπα ότι αν συνεχίσει έτσι θα χάσει 70 εκατομμύρια και τόσα έχει χάσει ήδη.

Πιάνεται εύκολα κορόιδο επιχειρηματικά όπως έγινε και με το θέμα της εισβολής στο γήπέδο και το περιστατικό με το όπλο φάνηκε ότι δεν έχει καλούς συμβούλους. Ολοι έχουν πιστόλι στα γήπεδα, το ίδιο και αυτός είχε και άδεια, στην βιασύνη του έβαλε το σακάκι, μπήκε στο γήπεδο και την πλήρωσε αυτός. Ενώ άλλοι έβγαζαν τα πιστόλια και πυροβολούσαν μέσα στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι που έρχονται από το ανατολικό μπλοκ, είναι πιο αγνοί και πιάνονται πιο εύκολα κορόιδο, και ακόμα πιο εύκολα όταν δεν έχουν ανθρώπους δίπλα τους».