Κουτουλιά και… νοσοκομείο!

Δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αιτία το γεγονός της επίθεσης και του τραυματισμού ποδοσφαιριστή με κεφαλιά εν ψυχρώ και την διακομιδή του τραυματισθέντος αθλητή επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ !

Συγκεκριμένα στο αγώνα της πρεμιέρας της Β κατηγορίας του τέταρτου ομίλου ανάμεσα στην ΑΕ Μαρτίου και τον ΓΣ Φοίνικα το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο έληξε με 2-2. Βέβαια ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και με όμορφο θέαμα και από τις δυο ομάδες .

Αυτό όμως που αμαύρωσε την εικόνα του αγώνα ήταν όταν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παπαγγελή ο ποδοσφαιριστής του ΓΣ Φοίνικα Νίκος Πατσιώλας κατευθύνθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κατά του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Μαρτίου Βασιλάκο και τον χτύπησε με κεφαλιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων ποδοσφαιριστών και παραγόντων ! Ακολούθησε γενική σύρραξη η οποία εκτονώθηκε λίγο αργότερα καθώς έπρεπε με κάθε τρόπο να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή και ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!

Πηγή: pamebala