Κουτσαβασίλης πριν τον ΠΑΟΚ

101

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μίλησε στον Αθλητικό Metropolis 95,5 πριν από το παιχνίδι των “Φαιάκων” με τον τους “ασπρόμαυρους” και στάθηκε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, τον Πασχαλάκη καθώς και αναφέρθηκε στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

– την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει κατά πολύ επίπεδο και νομίζω ότι αυτές οι ομάδες όταν θέλουν ένα παιχνίδι το καταφέρνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο από την πλευρά μας».

– την αλλαγή προπονητή: «Σίγουρα παίζει. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Η αξία του φαίνεται από τα έργα του».

– τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: «Είμαι λάτρης του Έλληνα τερματοφύλακα. Τον έχουμε αδικήσει τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα ο Ρέι είναι καλός και ήρθε να βοηθήσει αλλά ουσιαστικά ο Πασχαλάκης δείχνει να τα βγάζει πέρα. Δεν ξέρω εάν είναι καλύτερος από το Ρέι αλλά σίγουρα δεν είναι χειρότερος. Είναι άδικο να φέρνουμε ξένους ενώ έχουμε παιδιά που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ο Παναγιώτης θα δώσει και αυτός βοήθεια και εάν και έχει πάει πίσω με τον τραυματισμό του θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί».

– τον ποιον τερματοφύλακα θα επέλεγε εάν ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ: «Θα επέλεγα τον Πασχαλάκη γιατί δείχνει ότι είναι έτοιμος να είναι σε μια τέτοια ομάδα».

– το πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και το πιο ωραίο των τελευταίων χρόνων. Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο Ατρόμητος για να πάρουν τα πάνω τους και οι άλλες ομάδες. Οι πιο μικρές να αρχίσουν να διεκδικούν το πρωτάθλημα και να βλέπουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα».