Κούγιας για Καλλιθέα και… στημένα

48

Πρόταση από την Καλλιθέα να αναλάβει την υπεράσπισή της στην υπόθεση του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας είχε ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, που είναι βέβαια και διακεκριμένος ποινικολόγος, την αρνήθηκε.

Μιλώντας, πάντως, στην εφημερίδα «Ελευθερία», ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» άφησε σαφείς αιχμές κατά του Απόλλωνα, ενώ υποστήριξε ότι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, που του είχε εκμηστυρευθεί ότι το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία ήταν «στημένο», βρίσκεται πια στο μακρινό Περού.

Αναλυτικά, η δήλωση Κούγια: «Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Περού και έχει φύγει για συγκεκριμένο λόγο από την Ελλάδα. Το περίεργο είναι ότι μόλις μίλησε σ’ εμένα για το τι συνέβη στον αγώνα Απόλλων Λάρισας – Λαμία 0-2 στο Κύπελλο και το δημοσιοποίησα, εξαφανίστηκε σε μία εβδομάδα.

Ο Λαμπρόπουλος μου είπε ποιος μπήκε στ’ αποδυτήρια, τι τους είπε και τώρα βρίσκεται στο Περού. Τυχαίο; Μου έκαναν πρόταση στην Καλλιθέα να αναλάβω τη νομική υπεράσπιση (Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα 4-3), όμως επειδή ο Απόλλωνας είναι ομάδα της Λάρισας, ανεξάρτητα της γνώσης που έχω για ό,τι συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό λόγω σχέσης συγκεκριμένου προσώπου με στοιχηματική εταιρεία που είναι ο χρηματοδότης της ομάδας, αρνήθηκα την υπεράσπιση.

Μου κάνει εντύπωση ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αναφέρεται πουθενά ούτε σε ρεπορτάζ ούτε από τη διοίκηση της ομάδας και τουλάχιστον έπρεπε να αναφερθεί ως χορηγός, αφού βοηθά την ομάδα από τότε που ήταν στην Α’ τοπική κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλων Λάρισας είχε το πιο ακριβό ρόστερ στην Α’ τοπική κατηγορία και δεν έχουν καθόλου κόσμο. Μου θυμίζει τον παλιό Αγροτικό Αστέρα.

Μου κάνει εντύπωση ότι πρόσωπα, και δεν αναφέρομαι στην ερασιτεχνική ΑΕΛ, που πολεμούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα την ΑΕΛ, είναι στο περιβάλλον του Απόλλωνα Λάρισας και υπάρχει μια ομερτά»