Κράμαριτς: Δεν έχω ιδέα για ΠΑΟΚ

29

Σε μεταγραφικά σενάρια ενέπλεκαν τα Κροατικά ΜΜΕ τον ΠΑΟΚ με τον επιθετικό της Λέστερ Αντρέι Κράμαριτς. O 24χρονος ποδοσφαιριστής ωστόσο με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι για πρόταση του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση σχετικά με δηλώσεις του ατζέντη του Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει πολλές προτάσεις για τον πελάτη του ανάμεσα τους και από τον ΠΑΟΚ του Ίγκορ Τούντορ ο Κράμαριτς απάντησε…

«Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα για αυτές τις προτάσεις. Δεν σκέφτομαι να φύγω από την Λέστερ, περιμένω και σύντομα θα αποφασίσω τι είναι το καλύτερο για μένα. Φυσικά, θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στην Λέστερ. Αλλά θα εξετάσω όλες τις προοπτικές», δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός.

Ενώ σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας και αν θα τον παραχωρήσουν δανεικό, απάντησε: «Δεν ξέρω, εγώ πραγματικά δεν ξέρω! Με κανέναν δεν είχα μιλήσει για το θέμα τον τελευταίο καιρό. Πριν από ένα μήνα, μπήκα σε μια συζήτηση με τον προπονητή μου τον κύριο Ρανιέρι, αλλά κανείς δεν έχει αναφέρει για δανεισμό».

πηγή: inpaok.com