«Κρίμα που δεν περάσαμε στο… Μουντιάλ»

Η Εθνική τελικά δεν αποκλείστηκε από το Euro το 2016 αλλά από το… Μουντιάλ. 

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ που σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής με την Ουγγαρία που φάνηκε να τα έχει… μπερδεμένα…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και δεν θα είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ της Γαλλίας», ανέφερε αρχικά.

Για το θέμα του προπονητή: «Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου.

Με τον κύριο Σούστερ έγινε συμφωνία την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά αλλά άλλα. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε… ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.

Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους».