Κρίσιμες μέρες για τον Άρη

Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη μετά το ban από τη ΦΙΦΑ, καθώς δεν μπορεί να κάνει προσθήκες στο ρόστερ του, το οποίο ούτως ή άλλως έχει σχεδόν αδειάσει.

Χθες η ΠΑΕ έκανε επίθεση τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στην κυβέρνηση και τον Γεραπετρίτη. Αυτή η επίθεση, δείχνει ότι οι κίτρινοι δεν περιμένουν πια τίποτα ούτε από την Ομοσπονδία, που έχει και περιορισμένες δυνατότητες επί του θέματος, ούτε από την κυβέρνηση, που απ΄ ότι φαίνεται, παρότι υπήρξαν υποσχέσεις, δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατάλαβε ότι πλέον πρέπει να λύσει ο ίδιος αυτό το πρόβλημα, που κληρονόμησε από την προηγουμενη ΠΑΕ και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό, είναι με χρήματα.

Ο πρόεδρος του Άρη θα πρέπει να διαθέσει ένα πολύ μεγάλο μέρος από τα χρήματα της μεταγραφής Φετφατζίδη για να δώσει στους παίκτες, που προκάλεσαν το ban ενα σημαντικό μέρος των χρημάτων, που τους επιδικάστηκαν και να διακανονίσει τα υπόλοιπα.

Το πρόβλημα για τον Άρη σ΄ αυτή την περίπτωση, είναι να μην αναβιώσουν κι άλλες απαιτήσεις από παίκτες εκείνης της εποχής, που ίσως έχουν βγάλει αποφάσεις.