Κρίσιμη βδομάδα για τη Δόξα

29

Δύσκολες μέρες περνά η Δόξα Δράμας, αφού είναι αντιμέτωπη ακόμη και με το φάσμα της διάλυσης. Ο Θανάσης Σάμιος έχει παρατήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού, αλλά δεν παραχωρεί τις μετοχές του χωρίς ανταλάγματα και στη Δράμα προσπαθούν να βρουν μια λύση για να μείνει η Δόξα ζωντανή.

Η επιστροπή που έχει αναλάβει αυτή την αποστολή, θέλει μέσα στην εβδομάδα να συναντηθεί με τον Σάμιο στην Αθήνα και να τον πείσει να παραδώσει τις μετοχές του, έτσι ώστε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτουν στη Δράμα, απλά με μία κοινοποίηση στη σελίδα της ομάδ<ας στο Facebook, δίνουν ελπίδες στον κόσμο :

“Από αύριο Δευτέρα 28/7 , ίσως είναι η πιο σημαντική εβδομάδα εξελίξεων γα την ομάδα μας της τελευταίας 20ετίας. Πολλά θα κριθούν και πολλά θα εξαρτηθούν από πρόσωπα “κλειδιά” , για την ιστορία της ΔΟΞΑΣ . Ασχέτως το τι ακούγεται στην αγορά οι διεργασίες και οι επαφές καλά κρατούν . Κάποιοι θα γράψουν ιστορία και κάποιοι θα κριθούν από την ιστορία . Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν καλά και να τελειώσουν καλύτερα γιατί η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και ο λαός της ΚΑΙ μπορούν ΚΑΙ θέλουν.
” ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ …. ΜΑΥΡΑΕΤΕ….”