Κυριακίδης: «Να … δέχεστε το 1-0»

2301

Το εγκώμιο του Ράσβαν Λουτσέσκου έπλεξε ο Δημήτρης Κυριακίδης στις δηλώσεις του μετά το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός καλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ να… συνηθίζει το 1-0 σκορ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μας στεναχωρεί πολύ το αποτέλεσμα, δουλέψαμε καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας αλλά ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη φάση που είχε με τον Πρίγιοβιτς και πήρε τη νίκη…” ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ; “Τους γνωρίζουμε πολύ καλά σαν ομάδα, πέρσι ήμασταν αντιμέτωποι τέσσερις φορές. Φέτος, έχει κάνει αλλαγές, και η μεγαλύτερη αφορά τον προπονητή. Ο Λουτσέσκου είναι σπουδαίος προπονητής, Θέλει χρόνο για να βγάλει δουλειά, για να κάνει ένα σύνολο για τον ΠΑΟΚ αντάξιο του ρόστερ που διαθέτει…”

Για όσους… κατηγορούν τον Ρουμάνο τεχνικό για αμυντικογενές ποδόσφαιρο, ο Κυριακίδης ανέφερε: “Οι νίκες σου δίνουν ψυχολογία και πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ το θέλει αλλά θα πρέπει να μάθει να δέχεται και νίκες όπως σήμερα με 1-0. Σημασία δεν έχει ο τρόπος που αγωνίζεσαι αλλά το αποτέλεσμα. Όταν το αποτέλεσμα είναι νίκη, την κρατάς και πας παρακάτω”.