Κωνσταντινίδης : Τι είπε ο Κομίνης και η δήθεν τρομοκρατία

137

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, κατέθεσε ως μάρτυρας από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και δέχτηκε ερωτήσεις από τον Μηνά Λυσσάνδρου της ΑΕΚ.

Aναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ :

“Στο βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε τον Σιμόες, τον Κονέ, τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Τσιντώντα, να συζητούν και με παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ κλπ.

Το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν τόσο καλό που δεν υπήρχε θέμα φόβου ή τρομοκρατίας.

Φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ κοιτούσαν τα κινητά τους, προφανώς κοιτούσαν τις φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο. Όμως συνέχισαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Στην καριέρα μου έζησα στιγμές με φόβο και τρομοκρατία. Και βάζαμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη και τα έζησα. Αυτό σημαίνει τρομοκρατία! Στην Τούμπα, είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνθηκαν τρομοκρατία.

Ο κ. Κομίνης μου είπε να ειδοποιήσω την ομάδα μου να βγει από τα αποδυτήρια. Του είπα ότι πρέπει να σφυρίξει για να βγουν και οι δύο ομάδες. Και αυτό έκανε ο Κομίνης”

Σε ερώτηση του Μηνά Λυσσάνδρου της ΑΕΚ, για το αν εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαββίδης με τους συνοδούς του στα αποδυτήρια, ο Κωνσταντινίδης απάντησε καταφατικά και στην ερώτηση αν υπήρξε παρουσία ΜΑΤ, ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ επισήμανε πως “ήταν απλά η συνηθισμένη αστυνομική δύναμη, όχι ΜΑΤ”.

Ο άνθρωπος της ΑΕΚ ήθελε να μάθει αν στους διαδρόμους υπήρχαν μη διαπιστευμένα άτομα και η απάντηση του Κωνσταντινίδη ήταν “ναι, και από τις δύο ομάδες”.