Κόρχουτ: «Δεν έχω ιδέα για Παναθηναϊκό»

Σε συνέντευξή του σε ουγγρική ιστοσελίδα ο Μιχάι Κόρχουτ αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και τη ζωή στην Ελλάδα του… κορωνοϊού.

Για το θέμα του Παναθηναϊκού είπε: “Ξέρω μόνο ότι έχουν έναν παίκτη στη θέση αυτή, που το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Υποτίθεται ψάχνουν το κατάλληλο πρόσωπο για να τον αντικαταστήσει, αλλά ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζερ μου δεν έχουμε δεχθεί κάποια κρούση”.

Στην ιστοσελίδα Hajdú Online ανέφερε επίσης:

“Βρισκόμαστε σε καραντίνα για εβδομάδες διότι η παρούσα κατάσταση είναι απρόβλεπτη ώστε να πάρουμε κάποια απόφαση και να επιστρέψουμε. Ο μόνος τρόπος για να βγεις είναι να αποδείξεις με ταυτότητα που θέλεις να πας και τι να κάνεις. Η εμπειρία μου μου λέει πως οι άνθρωποι ακολουθούν τους περιορισμούς”, τόνισε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας:

“Ευτυχώς έχουμε ένα δάσος κοντά στο σπίτι μας, οπότε μπορώ να βγω εκεί και να γυμναστώ. Βοηθάω στην κουζίνα όσο μπορώ, αλλά όχι πάντα με την ίδια επιτυχία. Επίσης, πάμε βόλτα το σκυλί μας, διαβάζουμε και παρακολουθούμε ταινίες με την γυναίκα μου”.