Κόστιτς:«Δεν έχω πληρωθεί από τον Ηρακλή, δεν ξέρω αν υπάρχουμε»

50

Για την κατάσταση στον Ηρακλή τοποθετήθηκε ο προπονητής της ομάδας, Μίλος Κόστιτς ο όποιος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «gazzetta.gr»:

«Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε καμία επίσημη αναφορά ή ενημέρωση από την ομάδα για το τι γίνεται. Ξέρω πως θα έπρεπε αλλά δεν έχουμε καμία εικόνα. Πηγαίνουμε στα… τυφλά. Παίζουμε δεν παίζουμε, υπάρχουμε δεν υπάρχουμε…»

«Από τον Ιούνιο είχαμε αρχίσει συζητήσεις για να κλείσουμε τελικώς τον Αύγουστο. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε πάρει καθόλου χρήματα. Προσωπικά δεν μπορώ να μιλήσω για τους παίκτες αλλά εγώ δεν έχω πληρωθεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση άλλο».

«Τον κ. Παπαθανασάκη δεν τον είδαμε ποτέ στην προπόνηση, όμως είδαμε άλλους παράγοντες της ομάδας. Μας είχαν πει ότι τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα και πως υπήρχαν προβλήματα αλλά όχι έτσι. Μάλιστα στις προπονήσεις δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα από μπάλες, αθλητικό υλικό ή κάτι άλλο και ενώ οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές».
«Αυτές οι στιγμές είναι εξαιρετικά δύσκολες από κάθε άποψη. Είναι πράγματα που σε στεναχωρούν. Η ομάδα ήδη είχε καθυστερήσει να αρχίσει. Δεν ξέρω εάν τελικά μας είπαν ψέματα ή επιχείρησαν να μας εξαπατήσουν αλλά σίγουρα κάτι πήγε πολύ άσχημα και πολύ στραβά. Περιμένουμε ελπίζοντας κάτι να αλλάξει αλλά δεδομένα δεν θα περιμένουμε για πολύ ακόμα… »